Menu
Arvid Schmidt en zijn team stellen bij Entrepot dagelijks een spannend en veelzijdig menu samen met groenten, vis & geschoten wild die op dat moment – binnen Nederland – beschikbaar zijn. De nadruk van de verschillende gerechten ligt op de groenten en de bereidingen boven open vuur. Een selectie van deze gerechtjes wordt in de vorm van een vier- of vijfgangen menu aangeboden, daarnaast bestaat de mogelijkheid deze – in iets grotere portie – á la carte te bestellen.
Uiteraard houden we rekening met allergieën en diëetwensen (vegetarisch, geheel plantaardig, glutenvrij & lactosevrij, etc.), wél vragen we u dit bij voorbaat even aan te geven, zodat ons team hier zo goed mogelijk op in kan spelen.
Hiske Versprille, Parool (9) “De biet in beurre blanc is monumentaal: zó ogenschijnlijk simpel en zó lekker, dat het bijna onrechtvaardig lijkt dat je het nog nooit eerder zo hebt gegeten.”
https://www.parool.nl/cs-b31ea995
Joël Broekaert, NRC (8,5) “Buitenkaarts lekkere cassoulet in Amsterdam”
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/15/buitenkaarts-lekkere-cassoulet-in-amsterdam-a1595675