ETEN
Arvid en zijn team stellen dagelijks een menu samen met ingredienten die op dat moment -binnen Nederland- beschikbaar zijn. We werken met groenten, vis & wild geschoten vlees.
Dit resulteert elke dag in een spannende lijst met gerechten, waarbij 3 a 4 gerechten genoeg zijn per persoon. Qua prijzen variëren de gerechten tussen de 10 en de 28 euro. Voor een impressie van het menu bekijk de kaart hieronder.
Daarnaast bieden we dagelijks menu's aan, die een goede weergave geven van het seizoen en onze kijk daarop.
Het is voor ons geen probleem om rekening te houden met de verschillende diëten zoals: vegetarisch, geheel plantaardig, glutenvrij & lactosevrij. Wel kan het zijn dat de keuze iets beperkter zal zijn.
Arvid en zijn team stellen dagelijks een menu samen met ingredienten die op dat moment -binnen Nederland- beschikbaar zijn. We werken met groenten, vis & wild geschoten vlees.
Dit resulteert elke dag in een spannende lijst met gerechten, waarbij 3 a 4 gerechten genoeg zijn per persoon. Qua prijzen variëren de gerechten tussen de 10 en de 28 euro. Voor een impressie van het menu bekijk de kaart hieronder.
Daarnaast bieden we dagelijks menu's aan, die een goede weergave geven van het seizoen en onze kijk daarop.
Het is voor ons geen probleem om rekening te houden met de verschillende diëten zoals: vegetarisch, geheel plantaardig, glutenvrij & lactosevrij. Wel kan het zijn dat de keuze iets beperkter zal zijn.